Betingelser for City Pizza


Betingelser for City Pizza

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra citypizza.shopnu.dk
Vi tager forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

Betaling af varer

Hos citypizza.shopnu.dk har du to muligheder for betaling. Der kan enten betales via kortbetaling (Dankort, Visa, etc ) eller kontant ved levering. Ved betaling med kreditkort overføres kortinformationerne til citypizza.shopnu.dk via en sikker forbindelse, der er godkendt af PBS(Nets).

Levering

Der leveres gratis indenfor byzonen, forudsat der bestilles for min. Kr. 100,-. Der leveres ikke udenfor byskiltet. citypizza.shopnu.dk vil bestræbe sig på at levere dine varer inden for de angivet 45 minutter. citypizza.shopnu.dk kan i den forbindelse ikke drages til ansvar ved uforsete hændelser ( vejuheld, forkert adresse mm ) der skulle forsinke leveringen. I ferier og på helligdage bør påregnes ekstra leveringstid. Ingen levering af ordre under Kr. 100,-

Fortrydelsesret

Ved køb via Citypizza.shopnu.dk er der ingen fortrydelsesret eller returret, såfremt købet omfatter fødevarer 

Misbrug

Alle former for misbrug af Citypizza.shopnu.dk, bliver automatisk logget og vil dermed blive retsforfulgt. 

Personoplysninger

De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb, bruges udelukkende til ordrebehandling, og bliver IKKE videregivet til tredje part. Alle personlige oplysninger gemmes i 10 år for at lette en ny handel og til efterforskning i tilfælde af svindel.


I tilfælde af fejlbestilling eller ændringer af afgivet ordre
Kontakt City Pizza.dk på tlf: 97 91 29 98 hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

City Pizza